SHPËRNDAJE

Në vazhdim të spekullimeve për çështjen e Boniface, mund të gjeni në foto vendimin e FIFA-s për lojtarin.

E ritheksojmë është vërtetë për të ardhur keq që “tradita” e besimit të verbër tek fjala e një të huaji vazhdon të jetë e theksuar në median Shqiptare. Prandaj jemi të detyruar që të publikojmë kështu vendimin e konfirmuar dhe firmosur nga FIFA që lojtari Mathew Boniface është i rregjistruar dhe mund të luajë me ekipin e Trepça ’89 në kampionatin Kosovar. Besojmë që fakti përballë kësaj letre është i pakomentueshëm dhe sqaron një herë e mirë çështjen për këtë futbollist.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU