Historinë e bëjne njerëzit dhe jo anasjelltas…

Historinë e bëjne njerëzit dhe jo anasjelltas…

5783
SHPËRNDAJE

Kurajo më e madhe është të përballosh humbjen pa humbur zemrën. Suksesi nuk është kurrë përfundimtar, dështimi kurrë nuk është fatal. Kurajo është ajo që vlen. Përpjekjet dhe guximi nuk janë të mjaftueshme, pa qëllim dhe drejtim. Udhëtimi ynë nuk është i shkurtër. Sa më shumë na e zgjasin, aq më të fortë bëhemi. Vlerat tona të vërteta janë akoma për tu treguar. Tregojmë madhështi duke u rritur më shumë, tregojmë forcë duke tejkaluar të gjitha pengesat.

Historinë e bëjne njerëzit dhe jo anasjelltas


The greatest test of courage on earth is to bear defeat without losing heart. Efforts and courage are not enough without purpose and direction. Success is never final, failure is never fatal. It’s courage that counts. Our journey is not short , the longer it takes the stronger we become, it will never be easy but always worth it . The true values are still to come , we show greatness by becoming greater . We show strength by surpassing all obstacles,

Men make history and not the other way around.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU