Bajram Jashanica

Bajram Jashanica është nje futbollist profesionist Kosovar i cili luan si mbrojtes qendre per ekipin shqiptar KF Skenderbeu dhe per ekipin kombetar kosovar

Born: Shtator 25, 1990 (age 26), Vranidoll
Gjatësia: 1.9 m
Ekipi Aktual: KF Skënderbeu Korçë
Pozicioni: Mbrojtes