Gledi Mici

Gledi Mici është një futbollist profesionist shqiptar i cili luan per ekipin KF Skenderbeu ne superligen shqiptare. Ai luan si mbrojtes i majte por mund te luaj dhe ne krahun e majte te mesfushes,

Lindur: Shkurt 6, 1991 (vjec26), Tirana
Gjatesia: 1.76 m
Ekipi Aktual: KF Skënderbeu Korçë
Pozicioni: Mbrojtes