Kristi Vangjeli

Kristi Vangjeli eshte nje futbollist profesionist Shqiptar i cili luan per ekipin KF Skenderbeu ne superligen shqiptare. Pozicioni i tij i preferuar eshte mbrojtes i djathte, por ai mund te luaje dhe ne krahun e majte.

Lindur: Shtator 5, 1985 (age 32), Korçë
Gjatesia: 1.77 m
Ekipet Aktuale: KF Skënderbeu Korçë (#32 / Mbrojtes), Kombetarja Shqiptare (Mbrojtes)