Leonit Abazi

Leonit Abazi është një futbollist profesionist shqiptar i cili luan per ekipin KF Skenderbeu ne superligen shqiptare. Ai luan si mbrojtes i majte por mund te luaj dhe ne krahun e majte te mesfushes,

Lindur: 5 korrik 1993, Gjilan
Gjatesia: 1.74 m
Ekipi Aktual: KF Skënderbeu Korçë
Pozicioni: Mbrojtes