Orges Shehi

Orges Shehi është një futbollist profesionist shqiptar i cili luan si portier për KF Skënderbeun dhe ekipin kombëtar shqiptar.

Born: Shtato 25, 1977, Durrës
Gjatesia: 1.82 m
Pesha: 78 kg
Ekipet Aktuale: Ekipi Kombetar Shqiptar (Portier), KF Skënderbeu Korçë (Portier)