Testi i parë ndaj Sllovenëve të NK Šampion

Testi i parë ndaj Sllovenëve të NK Šampion

951
SHPËRNDAJE

Prej dy ditësh ekipi po vijon përgatitjet për UEFA Europa League në Slloveni, atje ku do të zhvillohet dhe 4 takime miqësore që do i vlejnë trajnerit Ilir Daja për të Kolauduar ekipin në prag të ndeshjeve europiane.

Takimi i parë miqësor do të zhvillohet ditën e hënë, 12 qershor ndaj Sllovenëve të NK Simer Šampion, ekip që militon në ligën e 3-të Sllovene. Mbetet për tu përcaktuar dhe orari i zhvillimit të takimit.

Përveç këtij testi miqësor, drejtuesit e klubit kanë programuar edhe 3 takime të tjera me kundërshtarë mjaft cilësor. #forcaujqër

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU