UEL – Kundërshtarët e mundshëm

UEL – Kundërshtarët e mundshëm

859
SHPËRNDAJE

Sot, ora 13:00 në Nyon të Zvicrës hidhet shorti për turin e parë kualifikues të UEFA Europa League.

Pas ndarjes se vazove, ekipi ynë është njohur me 5 kundërshtarët e mundshëm: Lincoln (GIB), Progres Niederkorn (LUX), Zaria Balti (MDA), Folgore (SMR), Sant Julia (AND).

Në orën 14:30 do të përcaktohet dhe kundërshtari i turit të 2-të kualifikues.Klubi ynë pëfaqësohet në këtë event nga menaxheri i përgjithshëm Gerhard Takaj.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU