Ujqërit në Europa League, kalendari i plotë

Ujqërit në Europa League, kalendari i plotë

2724
SHPËRNDAJE

Për herë të parë në 7-të vitet e fundit, Skënderbeu do ta nisë aventurën europiane në turin e parë eliminator të Europa League. Minimalisht klubi ynë do të ketë short të favorshëm në dy turet e para nisur nga konfiçenti prej 6825 pikësh. Short hidhet në 19 qershor ndërsa ndeshja e parë luhet në datën 29 qershor. Menjeherë pas finales së kupës ekipi do të ketë një javë pushim për tu kthyer sërish në bazë dhe për të nisur përgatitjet europiane.

KALENDARI

2017/18 UEFA Europa League calendar

19 qershor: Shorti për turin e parë dhe të 2-të

29 qershor: Turi i parë eliminator, ndeshja e parë

06 korrik: Turi i parë eliminator, ndeshja e kthimit

13 korrik: Turi i 2-të eliminator, ndeshja e parë

14 korrik: Shorti për turin e 3-të

20 korrik: Turi i 2-të eliminator, ndeshja e dytë

27 korrik: Turi i 3-të eliminator, ndeshja e parë

03 gusht: Turi i 3-të eliminator, ndeshja e kthimit

04 gusht: Shorti për takimet e Play-off

17 gusht: Play-off , ndeshja e parë

24 gusht: Play-off, ndeshja e kthimit

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU